Vem kommer på allt som vi inte behöver

Nu finns det en köksblandare med inbyggda ljusdioder, det är klart vi måste ha en sådan, sa hustrun. Hela världen har stått i kö för att få köpa en sådan blandare, tur någon uppfann en sådan som alla människor frågat efter. Nu skall vi alltså se hur vattnet blir upplyst när vi spolar. Tänk om vi då ser hur "skitigt" vattnet är, för att inte tala om när vi diskar, vi ser "skiten" på tallriken bättre. Men hur gör man om strömmen försvinner, då ser vi inte något, såvida inte det är ljust ute. Hur kan vi ha klarat oss utan denna uppfinning i så många år. Vad blir nästa lilla ljus experiment, ljusdioder i duschen så vi ser hur "skitiga" vi är eller en ljusslinga i toan, vad vi då ser talar vi inte om, för det är inget som skall fram i ljuset.

Som jag har längtat efter en soffa med inbyggda högtalare, nu finns den. Tänk att det äntligen kommit en sådan. Där sitter man i sin nya soffa framför Tv-en och har ett fantastiskt ljud. Det gäller att sitta i mitten för att få det optimala ljudet. Häromdagen försökte jag ligga och se Tv men då blev ena örat överbelastat av ljud, hörde bara en av kanalerna och det var lite monotont att inte höra i stereo. Men hur fungerar det om vi måste flytta soffan till ett annat rum, då får man väl sitta och lyssna på Tv ljudet, ifall man inte flyttar Tv-en eller gör hål i väggen.

En av mina kompisar har ett kylskåp med både inbyggd Tv och dator. Sedan programmerar man in i datorn, vad man lägger in i kylen, när man sedan tar ut något så skriver man in detta i datorn. När sedan varorna är slut så berättar datorn detta för dig. Undrar varför man inte bara kan öppna dörren och titta efter vad som finns i kylen. Förmodligen inte lika fräckt men betydligt enklare. Tv-en kan också förutom att visa program, visa vad som finns i kylen, detta kan vara bra om man inte vill öppna dörren för att man glömt koden man löste kylen med.

Ibland överträffar dikten verkligheten, nu finns det en CD skiva att köpa som bara innehåller tystnad. Kära läsare du läste rätt skivan innehåller ingenting. När du sätter in den i en cd- spelare hör du ingenting och det är inte något fel på din spelare eller din hörsel. Där finns nämligen ingenting inspelat. Det enda du hör är tystnaden hur den nu låter. Mannen som säger att han spelat in tystnaden skall även ge en konsert inför betalande publik, vad nu de som kommer till konserten skall få höra, är ingenting för han spelar inte utan sitter tyst vid flygeln. Det mest fantastiska är att folk köpt skivan och betalat biljetter till konserten.

Nu går jag och lägger mig i soffan med de inbyggda högtalarna och sätter på skivan med tystnaden, så att jag lätt kan somna. Gonatt

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lassej
Visningar
259
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lassej

Dela detta inlägg

Toppen