• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Test med spoiler.

Alkovbil.JPG Alkovbil
Den ursprungliga förarhytten är intakt och ovanför finns en alkov med plats för dubbelsäng. Förarkupén och sätena där är vanligtvis avskild från övriga husbilens bo-rum. Alkovbilar av längre modell kan även vara utrustade med våningssängar - på samma vis som i husvagnar. En alkovbil är relativt hög, men är för övrigt nätt och smidig att köra. Är man flera måste någon eller några sittplatser bäddas ner till sängplats för natten.
Om författaren
Lassej
Lars Jönsson, mångsysslare som jobbar bakom skärmen Husbilsklubbens forum som Webb Admin och på Facebook som Admin.

Kommentarer

Halvintregerad.JPG Halvintegrerad

Lämpar sig bäst om man inte behöver så många sängplatser. Även här används originalfordonets förarhytt. Här finns ingen alkov, utan istället en bättre takhöjd invändigt. Framstolarna går ofta att svänga runt och de blir då en del av möblemanget. Husbilar av denna typ har vanligtvis dubbelsäng i bakpartiet och umgängesutrymme fram.
 

Artikel information

Författare
Lassej
Visningar
699
Kommentarer
1
Senast uppdaterad

Flera i Sandlådan

Flera från Lassej

Dela denna artikel

Toppen