Vänner!

Sitter och skriver detta i Sikfors vid Piteälven, en alldeles underbar sensommardag med klarblå himmel och tjugogradig temperatur. Det finns mycket husbilsåkande kvar under hösten :)

Just nu laddar vi för Elmiamässan under nästa vecka, jag vet att det är många av er medlemmar som gillar att åka dit och titta på vilka nyheter som finns på årets mässa. Ni som besöker mässan kom gärna och besök oss i vår monter där vi kan prata husbilsåkande, vi bjuder naturligtvis på kaffe.

Vi fortsätter även att arbeta med att utveckla vårt forum så att det blir ännu bättre, kom gärna med synpunkter till oss om forumet. Och hör gärna av dig om det är något annat du undrar över eller om du har något förslag, gör det gärna via "kontakta oss".

När ni reser runt i Sverige och Europa och hittar en trevlig ställplats som vi inte har i vårt register lägg gärna in den på forumet, även om ni är på ett ställe och uppgifterna inte stämmer så korrigera gärna detta genom att rapportera in detta till oss. Vårt ställplatsregister blir så bra som ni gör det till :)

Med önskan om en fin husbilshöst!

/Leif