Vänner!

Hoppas ni har haft en fin och trevlig sommar i era husbilar nu när även vädret har visat sig vara på särdeles gott humör denna juli och augusti månad.

Vi åkte iväg på en liten tripp till Paris där vi senast var för åtta år sedan. det blev dryga tre veckor av vår semester och det var en riktigt avkopplande och trevlig resa.

När vi kom hem så blev det några vilodagar sen startade arbetet upp med NOLIA som sen pågick från den 2 aug - 10 aug. Det blev trevliga dagar i det vackra vädret med många bra och trevliga möten med både "gamla" medlemmar och nya som gick med i klubben.

Som ni säkert har sett så har vi nu passerat 11500 medlemmar vilken fantastisk utveckling för HBK.

Nåja nu blickar vi framåt mot ELMIA den 11 sep -14 sep där vi naturligtvis deltar, välkomna till vår monter där både delar av styrelsen och kommungruppen finns.

Jag vill också slutligen skriva litegrann om campingar och ställplatser eftersom det har skrivits en del om detta på forumet.

Vi har absolut ingenting emot campingplatser, jag bor själv på dom ibland men eftersom det redan finns över 1000 campinplatser i Sverige så har vi i HBK valt att lägga fokus på ställplatser istället. Något som är kraftigt eftersatt i Sverige. Vi försöker nu utbilda både kommuner och privata näringsidkare om vad en ställplats är och vilka behov en husbil har.

Vi arbetar även med att hjälpa till med hur ställplatser bör utformas och hjälper i vissa fall till med utrustning eller annat som vi kan sponsra med.

Vi tror stenhårt på att vi med vårt påverkansarbete kommer att få fler ställplaser i Sverige, ett mycket viktigt komplement till campingplatserna.

Ha nu en fortsatt trevlig sensommar med husbilen.

Vi syns på vägarna

/Leif