upload_2019-4-20_15-26-40.png

Många av er har säkert sett bilder från Kungsbackas natur här i Husbilsklubbens egen "Fotohörna", där jag under tre års tid har publicerat bilder och filmer av min fotodokumentation från reservaten.

Nu kan du se alla bilder från Kungsbackas alla naturreservat samlat i bokform!
Perfekt för husbilsturisten som tycker om natur.

Kungsbacka – en bok om naturen är ett rikt illustrerat praktverk med underbart vackra bilder från Kungsbackas arton naturreservat. Fjärås Bräcka, Gäddevik, Hållsundsudde-Sönnerbergen, Hördalen, Kedholmen, Kungsbackafjorden, Lillared, Malön, Nidingen, Näsbokrok, Oxhagen, Sandsjöbacka, Skoga, Svängehallar- Fjärehals, Särö Nordanskog, Särö Västerskog, Vallda Sandö och Öxared. Fotografen och författaren Annette Seldén har under tre års tid arbetat med att dokumentera och fotografera naturreservaten under olika årstider och ljusförhål- landen på ett unikt sätt som inte upplevts tidigare. Hon har tagit sig fram till fots, paddlat och skidat - men även flugit över områdena, på jakt efter varje reservats själ och speciella natur och hittat platser som både lockar till utflykter och spännande upptäcktsfärder. Texterna i boken är hennes egen personliga berättelse och reflexioner, både som fotograf och naturälskare, och som vävs samman med både historia och fakta. Här finns också massor av tips som om var de tretåiga måsarna häckar eller var och när chansen är som störst att få syn på en flygande ekoxe med sitt dova mullrande ljud. Dessutom innehåller boken en tydlig karta och GPS angivelser till alla besöksmål. En bok som har alla förutsättningar att bli en oumbärlig vän, både för de bofasta i kommunen och för alla besökare. Kungsbacka – En bok om naturen kom ut under hösten 2012 Fakta om boken: Format: 24X29 cm Sidor: ca 176 sidor ca 200 bilder
Pris: 399 SEK inkl. moms. Vid köp av 10 böcker eller fler ges mängdrabatt. Maila seldenphoto@telia.com eller ring 0703-543618 för mer information.

HBK-medlemmar betalar endast 260 SEK inkl. moms. Ev. frakt tillkommer med 50 SEK inkl. moms. Skicka din beställning till seldenphoto@telia.com Ange namn, adress, telefon och medlemsnummer i HBK. Observera att beställningen är bindande! Betalning av boken sker förskottsvis via faktura. Boken levereras ca 3 - 4 veckor efter erlagd betalning.

PDF-broshyrer för nedladdning
Information om författaren
Förhandstitt i bokenß