Marianne & Ranko
HBK Medlem
Nej, jag är inte från Ungern men tycker att deras kök är något i särklass (inte minst efterrätter som kräver både det ena och det andra, mer om detta en annan gång). Här kommer en klassiker med kyckling i alla fall.
Idag gjorde jag "paprikash" med kyckling (går lika bra med vilken annan proteinbas som helst, eller varför inte en egen vego grej?)
Förarbete: bena ut kycklinglår kräver endast vass kniv och frigående kycklingslår : )
Dags för kryddor med PAPRIKA som huvudingrediens & vitvinsvinäger (i brist på vit-vin, haha, det ska jag säga mitt i Provence distriktet...)
Sen är det bara att be sin bättre halva att sätta på "lågan" under grytan:
Jag tror att "hon", det finaste som reser i vår husbil, trivs med mig ytterligare några år till. Det skulle vara höjdpunkten! (jag skiter i både Trump och resten av världspolitik, "who cares"?)
Idag gjorde jag "paprikash" med kyckling (går lika bra med vilken annan proteinbas som helst, eller varför inte en egen vego grej?)
Förarbete: bena ut kycklinglår kräver endast vass kniv och frigående kycklingslår : )
Dags för kryddor med PAPRIKA som huvudingrediens & vitvinsvinäger (i brist på vit-vin, haha, det ska jag säga mitt i Provence distriktet...)
Sen är det bara att be sin bättre halva att sätta på "lågan" under grytan:
Jag tror att "hon", det finaste som reser i vår husbil, trivs med mig ytterligare några år till. Det skulle vara höjdpunkten! (jag skiter i både Trump och resten av världspolitik, "who cares"?)