H
hianders
Guest
Vi åt detta idag sönd 18 januari. Enkelt att göra och gott!
4 portioner
600 g lax
150 g bladspenat
150 g parmesanost
2 dl matlagningsgrädde
Salt, peppar
Pressad potatis, potatismos el ris till.
Sätt ugnen på 175 grader.
Skölj spenaten och låt rinna av.
Lägg spenaten i en smord ugnsform.
Häll grädden över spenaten och placera laxen ovanpå.
Salta och peppra.
Riv parmesanosten och strö den ovanpå laxen.
Ställ in i mitten av ugnen och tillaga ca 20 min.
Fri från ägg och gluten!
Recept från norskfisk.se
Inger
4 portioner
600 g lax
150 g bladspenat
150 g parmesanost
2 dl matlagningsgrädde
Salt, peppar
Pressad potatis, potatismos el ris till.
Sätt ugnen på 175 grader.
Skölj spenaten och låt rinna av.
Lägg spenaten i en smord ugnsform.
Häll grädden över spenaten och placera laxen ovanpå.
Salta och peppra.
Riv parmesanosten och strö den ovanpå laxen.
Ställ in i mitten av ugnen och tillaga ca 20 min.
Fri från ägg och gluten!
Recept från norskfisk.se
Inger