H
hianders
Guest
á la Björn Ferry (har tillsammans med Cathrine Schück givit ut boken LCHF Ferry Food).
2-4 portioner
Korvar av bratwursttyp
1 rejäl klyfta vitkål
1 stor morot
4 msk majonnäs utan socker
1 tsk fransk senap
ev lite gräddfil
salt och peppar
Strimla vitkålen. Använd kniv, rivjärn el osthyvel. Koka upp lite vatten i en kastrull och lägg i kålen. Låt det koka upp och häll sedan bort vattnet och spola kålen kall. Låt rinna av väl.
Skala och strimla moroten. Blanda vitkålen med moroten, majonnäs och senap. Rör ner en klick gräddfil om du vill ha den extra krämig. Smakas av med salt och peppar.
Vi kommer att äta den idag 1 maj med någon potatis till och Chorizo-korv.
Inger
2-4 portioner
Korvar av bratwursttyp
1 rejäl klyfta vitkål
1 stor morot
4 msk majonnäs utan socker
1 tsk fransk senap
ev lite gräddfil
salt och peppar
Strimla vitkålen. Använd kniv, rivjärn el osthyvel. Koka upp lite vatten i en kastrull och lägg i kålen. Låt det koka upp och häll sedan bort vattnet och spola kålen kall. Låt rinna av väl.
Skala och strimla moroten. Blanda vitkålen med moroten, majonnäs och senap. Rör ner en klick gräddfil om du vill ha den extra krämig. Smakas av med salt och peppar.
Vi kommer att äta den idag 1 maj med någon potatis till och Chorizo-korv.
Inger