H
hianders
Guest
På Nyhetsmorgon idag sönd 1 mars gjordes det mycket goda rätter för LCHF. Skall provas! Finns på recept.nu eller nyhetsmorgon/recept.
Crêpes á la capricciosa
3 dl mjölk
4 ägg
1,5 msk fiberhusk
2 nypor salt
0,5 tsk vaniljpulver
Fyllning:
200 g champinjoner - färska
200 g rökt skinka
200 g riven mozarella
2 dl tomatsås/pizzasås
1 Sätt ugnen på 225 grader. Vispa samman ingredienserna till pannkakorna. Låt stå i fem minuter och grädda sedan i smör eller kokosfett.
2 Skiva champinjonerna och fräs dem tills de fått fin färg. Strimla skinkan. Fyll varje pannkaka med lite skinka, mozarella och champinjoner. Spara lite mozarella till garnering.
3 Rulla ihop crêpsen och lägg med skarven neråt i smord ugnsform. Fördela tomatsåsen ovanpå i en sträng över varje crêpe, toppa med riven mozarella. Gratinera i ugn i cirka 8-10 minuter.
Visst låter det gott!
Inger
Crêpes á la capricciosa
3 dl mjölk
4 ägg
1,5 msk fiberhusk
2 nypor salt
0,5 tsk vaniljpulver
Fyllning:
200 g champinjoner - färska
200 g rökt skinka
200 g riven mozarella
2 dl tomatsås/pizzasås
1 Sätt ugnen på 225 grader. Vispa samman ingredienserna till pannkakorna. Låt stå i fem minuter och grädda sedan i smör eller kokosfett.
2 Skiva champinjonerna och fräs dem tills de fått fin färg. Strimla skinkan. Fyll varje pannkaka med lite skinka, mozarella och champinjoner. Spara lite mozarella till garnering.
3 Rulla ihop crêpsen och lägg med skarven neråt i smord ugnsform. Fördela tomatsåsen ovanpå i en sträng över varje crêpe, toppa med riven mozarella. Gratinera i ugn i cirka 8-10 minuter.
Visst låter det gott!
Inger
Senast redigerad av en moderator: